BAVO GALAMA                   

gallery/auto-review-magazine-1024x888
gallery/dsc01254
gallery/dsc01250
gallery/dsc01255
gallery/dsc01252

Schrijven doe ik al mijn hele professionele leven lang. Het meeste aan scripts en scenario's voor theatervoorstellingen           en TV programma's. Met name voor Ook Dat Nog! heb ik         in tien jaar tijd veel geschreven.

            Teksten voor Gek Op Wielen ontstonden veel meer ter       plekke en op improvisatiebasis.

         Al meer dan 10 jaar schrijf ik voor het onvolprezen             automagazine AUTOREVIEW

     De eerste 10 jaar als vaste columnist, sinds dit jaar       

   maak ik elke maand een sfeer-reportage over een

  auto-onderwerp in Nederland.Deze artikelen zijn ook te        lezen op de sites;

In 2002 bracht ik bij uitgeverij Kosmos/Veen vier kinderboekjes uit. Niet dat ik ooit de amibitie had om kinderboekenschrijver te worden. Het begon als een huisgemaakt boekje voor mijn eigen 3-jarige dochter als onderdeel van een wat moeizaam verlopende zindelijkheidstraining :-)

Mijn management kwam het per toeval onder ogen en vond dat ik er meer mee moest doen. Een uitgever was snel gevonden en het eindresultaat was een serie van vier voorleesboekjes. Alle vier de boekjes s- de zogenaamde Kleine Thomas Serie- hebben het bijzonder goed gedaan!

Marco Borsato, met wie ik toevallig in die tijd werkte aan zijn theatertour "De Bestemming" ontving het eerste exempaar uit handen van mijn dochter Fien.

 

gallery/2467-6

HELP. IK MOET POEPEN!

MAG IK VANDAAG MIJN BLOOTJE AAN?

HELP! HET REGENT IN DE BADKUIP

NEE, IK WIL NIET SLAPEN!

gallery/COVER MV kopie
VERS VAN DE PERS!

Een bundel van vijftig geselecteere columns die ik schreef voor AutoReview. Arjan Kropman, Jaap Peters van F&LMedia en ikzelf begeven ons buiten de ge-effende paden van de uitgeverijwereld. We bieden deze bundel in principe alleen online aan en volgens het Print On Demand principe. Zodra U het bestelt wordt het exemlaar binnen 48 uur gedrukt en verzonden. Zo blijft de bundel betaalbaar, slechts € 14,95 INCLUSIEF VERZENDING!

Nóg een voordeel van deze methode; speciale edities kunnen dan ook waanzinnig snel worden gerealiseerd. Denk daarbij aan dit boek als relatiegeschenk of als onderdeel van het Kerstpakket voor het personeel. Maar voordat U dat besluit kunt U het beste het origineel maar eerst bestellen en dat kan op de knop hieronder. Veel leesplezier !

schrijver